3 طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه با ژلاتین، بدون ژلاتین و ترکیبی

به گزارش وبلاگ بناب، مارمالاد هویج از خوشمزه ترین انواع مارمالاد است که به خاطر رنگ مجذوب نماینده و طعم فوق العاده ای که دارد، هم برای تزیین انواع شیرینی مربایی و و هم به عنوان بسیار پرطرفدار است. بعضی افراد در طرز تهیه مارمالاد هویج خانگی از ژلاتین استفاده می نمایند و بعضی نیز ترجیح می دهند این مارمالاد را بدون ژلاتین و یا با مقداری نشاسته درست نمایند. در این مقاله از در می توانید با طرزتهیه مارمالاد هویج خوشمزه به چند روش مختلف با ژلاتین و بدون ژلاتین آشنا شوید.

3 طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه با ژلاتین، بدون ژلاتین و ترکیبی

طرز تهیه مارمالاد هویج با پودر ژلاتین

مدت زمان آماده سازی مواد: 15 دقیقه

مدت زمان پخت مارمالاد هویج: 120 دقیقه

کالری هر 100 گرم مارمالاد هویج: 172 کالری

مواد لازم برای تهیه مارمالاد هویج خوشرنگ با ژلاتین

  • هویج: 250 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • هل: 1 عدد
  • گلاب: 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب: 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • پودر ژلاتین: 1 قاشق مرباخوری
  • آب لیمو ترش: 1/2 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه مارمالاد هویج با پودر ژلاتین

اضافه کردن پودر ژلاتین به مارمالاد هویج موجب می گردد تا بافت مارمالاد غلیظ تر گردد و ظاهر مجذوب کننده تری پیدا کند. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن مارمالاد هویج با ژلاتین آشنا گردد.

مرحله اول؛ پختن هویج

در اولین مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج باید هویج ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس آن ها را همراه با 1/5 لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا هویج به طور کامل بپزد و نرم گردد.

مرحله دوم؛ میکس کردن هویج

بعد این که هویج ها کاملاً پختند و بیشتر آب داخل قابلمه بخار شد، باید با استفاده از گوشتکوب برقی هویج ها را کاملاً میکس کنید. اگر گوشتکوب برقی ندارید می توانید برای این کار از گوشتکوب دستی یا غذاساز نیز بهره ببرید.

مرحله سوم؛ اضافه کردن شکر به پوره هویج

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج باید پوره هویج را دوباره داخل قابلمه بریزید. سپس شکر را اضافه کنید و شعله گاز را با حرارت میانه روشن کنید تا پوره هویج آغاز به جوشیدن کند و شکر به آرامی در آب هویج حل گردد.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن آب لیمو ترش به مواد مارمالاد هویج

جوشیدن هویج و شکر موجب می گردد تا کف هایی روی آن ایجاد کند. برای خوشرنگ شدن مارمالاد باید کف ها را به آرامی بردارید و دور بریزید. سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید.

مرحله پنجم؛ غلیظ شدن مارمالاد هویج

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج باید شعله گاز را کم کنید و صبر کنید تا مارمالاد هویج بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

مرحله ششم؛ اضافه کردن گلاب و پودر ژلاتین

بعد از این که مارمالاد هویج غلیظ شد، باید گلاب را داخل یک کاسه بریزید. سپس پودر ژلاتین را با آن ترکیب کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین در گلاب حل گردد. بعد از این که ژلاتین کاملاً در گلاب حل شد، می توانید آن را به مارمالاد اضافه کنید.

مرحله هفتم؛ آماده شدن مارمالاد

زمانی که ژلاتین را به مارمالاد هویج اضافه کردید، شعله گاز را خاموش کنید. سپس صبر کنید تا مارمالاد کاملاً خنک گردد. درنهایت می توانید مارمالاد را در یک شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد آلبالو با ژلاتین و بدون ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین

مدت زمان آماده سازی مواد: 15 دقیقه

مدت زمان پخت مارمالاد هویج بدون ژلاتین: 150 دقیقه

مواد لازم برای تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین

  • هویج: 500 گرم
  • شکر: 500 گرم
  • آب: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
  • زعفران دم نموده: 1 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه: 1 قاشق غذاخوری
  • هل: 2 عدد

مراحل طرز تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین

درست کردن مارمالاد هویج بدون ژلاتین بسیار راحت است. هر چند ژلاتین بافت غلیظ تری به مارمالاد می بخشد، اما شما می توانید بدون آن هم یک مارمالاد فوق العاده خوشمزه و حرفه ای درست کنید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن مارمالاد هویج بدون ژلاتین آشنا شوید.

مرحله اول؛ میکس کردن هویج برای مارمالاد

در اولین مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین باید پوست هویج ها را جدا کنید و سپس هویج ها را خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملاً میکس گردد. در صورتی که غذاساز ندارید، می توانید هویج ها را خیلی ریز رنده کنید. می توانید بعد از پخت هویج ها نیز آن ها را میکس کنید.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد مارمالاد

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج باید شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر به آرامی در آب حل گردد. سپس هل را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه هویج رنده شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید.

مرحله سوم؛ پختن مارمالاد هویج

بعد از این که همه مواد را در قابلمه ریختید، صبر کنید تا مواد به جوش بیایند. سپس باید کف روی شربت را بردارید. اجازه دهید مارمالاد برای 2 ساعت بجوشد و غلیظ گردد.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن گلاب، زعفران و آبلیمو به مارمالاد هویج

بعد از حدود 2 ساعت که مارمالاد هویج تقریباً آماده شد، باید گلاب، زعفران و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید. را از داخل مارمالاد بردارید و سپس 15 دقیقه صبر کنید تا مارمالاد بجوشد.

مرحله پنجم؛ آماده شدن مارمالاد هویج

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین می توانید غلظت مارمالاد را تست کنید. برای این کار باید مقداری از مارمالاد را در نعلبکی بریزید و در یخچال قرار دهید. سپس ملاحظه کنید اگر شربت غلیظ شد و به راحتی از داخل نعلبکی حرکت نکرد، یعنی مارمالاد آماده است. اجازه دهید مارمالاد سرد گردد و سپس آن را در یک شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد سیب با ژلاتین و بدون ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد هویج ترکیبی

مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب و هویج

  • هویج: 200 گرم
  • سیب: 200 گرم
  • پرتقال: 1 عدد میانه
  • پوست رنده شده پرتقال: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 400 گرم

مراحل طرز تهیه مارمالاد هویج ترکیبی

یکی از خوشمزه ترین انواع مارمالاد هویج ترکیب کردن آن با مقداری سیب، پرتقال و است. این مارمالاد طعم متفاوت و بسیار لذیذی دارد. در ادامه می توانید با مراحل طرز تهیه مارمالاد هویج خوشرنگ به صورت ترکیبی آشنا شوید.

مرحله اول؛ پختن هویج

در اولین مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج و سیب باید پوست هویج ها را جدا کنید و آن ها را خرد کنید و همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بپزد.

مرحله دوم؛ میکس کردن هویج

بعد از این که هویج ها کاملاً پختند و نرم شدند، می توانید با استفاده از گوشتکوب دستی یا برق هویج ها را کاملاً میکس کنید. می توانید برای میکس کردن هویج ها از غذاساز نیز بهره ببرید.

مرحله سوم؛ آماده کردن پرتقال، پوست پرتقال و سیب

در این مرحله باید پوست پرتقال را جدا کنید و سپس پوست نازک داخل پرتقال را نیز جدا کنید. سپس با استفاده از رنده ریز بخش نارنجی رنگ روی پوست پرتقال را رنده کنید. پوست سیب ها را جدا کنید و آن را به تکه های کوچک خرد کنید.

مرحله چهارم؛ میکس کردن پرتقال و سیب

در این مرحله باید سیب خرد شده، تکه های پرتقال و هویج بخارپز شده را در غذاساز بریزید و کاملاً میکس کنید تا یکدست شوند. در نهایت همه میوه های میکس شده را در قابلمه بریزید.

مرحله پنجم؛ آماده شدن مارمالاد هویج

بعد از این که همه مواد را در قابلمه ریختید، باید شکر را اضافه کنید و سپس شعله گاز را با حرارت ملایم روشن کنید تا مارمالاد هویج و سیب غلیظ گردد. بعد از این که مارمالاد به قوام مناسب رسید، 1 قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید.

نکات و فوت و فن های طرز تهیه مارمالاد هویج

*برای درست کردن مارمالاد هویج بهتر است از قابلمه لعابی بهره ببرید.

*مارمالاد هویج باید به غلظت مناسب برسد، وگرنه مارمالاد خیلی زود کپک می زند.

*در طرز تهیه مارمالاد باید شعله گاز کم باشد و مارمالاد به آرامی غلیظ گردد.

*در صورت تمایل می توانید به جای آب لیمو ترش از مقداری جوهر لیمو نیز بهره ببرید.

*مارمالاد هویج با نشاسته یا مارمالاد با ژلاتین برای شیرینی مشهدی گزینه بهتری است. برای تهیه مارمالاد هویج با نشاسته کمی نشاسته یا ژلاتین به مارمالاد اضافه کنید تا مارمالاد شما غلیظ تر گردد.

سوالات متداول

طرز تهیه مارمالاد هویج با نشاسته چگونه است؟

در طرز تهیه مارمالاد با نشاسته می توانید برای غلظت بیشتر مارمالاد مقداری نشاسته را با آب سرد ترکیب کنید و در مرحله آخر پخت مارمالاد به آن اضافه کنید.

چرا در طرز تهیه مارمالاد هویج از ژلاتین استفاده می گردد؟

اضافه کردن پودر ژلاتین به مارمالاد هویج موجب می گردد تا بافت مارمالاد غلیظ تر گردد و ظاهر مجذوب کننده تری پیدا کند.

منبع: افق کوروش

به "3 طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه با ژلاتین، بدون ژلاتین و ترکیبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه با ژلاتین، بدون ژلاتین و ترکیبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید