پنه پای سیب و پنیر چدار

به گزارش وبلاگ بناب، پنه نوعی ماکارونی لوله ای است که به صورت کج برش خورده است. پای هم که همواره با آرد و تخم مرغ تهیه می گردد و چیزی شبیه کیک باریک هستند.

پنه پای سیب و پنیر چدار
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • دو قاشق غذاخوری کره، آب شده
  • 2/3 پیمانه خرده نان تست
  • 3 قاشق چایخوری آویشن تازه
  • 340 گرم پاستا پنه
  • دو پیمانه سیب قرمز پوست کنده
  • نصف پیمانه پیاز شیرین خردشده
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 3 قاشق غذاخوری آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو پیمانه شیر کامل
  • نصف پیمانه آب سیب
  • 170 گرم پنیر خامه ای، نرم شده
  • 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • برگ تازه آویشن

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس مستطیلی را با یک قاشق غذاخوری چرب کنید. 1/3 پیمانه نان تست خرد شده را کف ظرف بریزید و کنار بگذارید. یک قاشق غذاخوری کره به جای مانده را نیز آب کنید. 1/3پیمانه تست خرد شده به جای مانده و یک قاشق چایخوری آویشن را به کره آب شده اضافه کنید و کنار بگذارید.

2- پاستا را با آب و نمک بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

3- در یک قابلمه بزرگ، سیب ها و پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد. شیر و آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه روی حرارت بماند تا غلیظ گردد. حرارت را کم کنید، پنیر و دو قاشق چایخوری آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.

4- سس تهیه شده را روی پاستا بریزید و هم بزنید. پاستا را داخل ظرف بریزید و به جای مانده خرده نان های تست را اضافه کنید.

5- غذا را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی و برشته شوند. این غذا را با آویشن تازه تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 469
  • چربی: 24 گرم
  • کلسترول: 71 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 46 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • قند: 9 گرم
  • پروتئین: 15 گرم
  • سدیم: 438 میلی گرم
  • پتاسیم: 297 میلی گرم
  • کلسیم: 263 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com

به "پنه پای سیب و پنیر چدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنه پای سیب و پنیر چدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید