طرز تهیه همبرگر حرفه ای دستی

به گزارش وبلاگ بناب، درست کردن برترین همبرگر خانگی به روش حرفه ای با دانستن جزییات درست کردن همبرگر دستی کار سختی نیست. همبرگر یکی از و جزو است که هواداران زیادی در سراسر جهان دارد. معروف ترین همبرگر، است که با فرمول خاصی پخته می گردد. اما برای اینکه یک برگر حرفه ای در خانه درست کنید، کافی است گوشت چرخ نموده و دیگر چاشنی های مخصوص همبرگر را با هم ورز دهید و سپس در تابه یا صفحه گریل، سرخ کنید. اما برای اینکه با طرز تهیه همبرگر حرفه ای در خانه، با انواع گوشت آشنا شوید، در این مقاله از در به فوت و فن های پخت همبرگر حرفه ای خواهیم پرداخت تا بدانیم چرا همبرگرهای رستورانی و ساندویچی پفکی هستند.

طرز تهیه همبرگر حرفه ای دستی

مواد لازم برای تهیه همبرگر حرفه ای رستورانی (برای 4 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده600 گرم
پیاز2 عدد میانه
پودر سوخاری2 تا 3 قاشق غذاخوری
سس خردل1 قاشق چای خوری (اختیاری)
سیر2 حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر فلفل پاپریکابه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار کافی
نان همبرگر4 عدد
خیارشور و سس ساندویچبرای سرو ساندویچ همبرگر
کاهو، گوجه فرنگی و پنیر دلخواهبرای سرو ساندویچ همبرگر

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت رمان مورد احتیاج برای استراحت مواد همبرگر: 30 تا 60 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت همبرگر: 7 تا 10 دقیقه

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه همبرگر حرفه ای دستی در خانه

برای اینکه یک همبرگر حرفه ای دستی خوشمزه و سالم در خانه بپزید، کافی است مرحله به مرحله طرز تهیه همبرگر حرفه ای را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: پیازها را آماده کنید

در ابتدا برای تهیه برترین همبرگر خانگی با طعم همبرگرهای بازاری، ابتدا پیازها را پوست بگیرید ولی قسمت ریشه پیاز را جدا نکنید. این کار باعث می گردد موقع رنده کردن پیاز، لایه های آن از هم باز نگردد.

با رنده میانه، پیازها را رنده کنید. سپس پیازها را با دست بفشارید تا آب اضافی آنها گرفته گردد. حتما آب پیازها را بگیرید تا در زمان سرخ کردن، همبرگرها از هم نپاشند و وا نروند، چون ما فقط به تفاله پیاز احتیاج داریم. سیرها را هم پوست بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید.

مرحله دوم: مایه همبرگر گوشت را آماده کنید

تفاله پیازها را در یک کاسه بریزید و گوشت چرخ نموده را به آن اضافه کنید. سپس سس خردل، فلفل سیاه، نمک، پودر فلفل پاپریکا، پودر سوخاری و سیر رنده شده را اضافه کنید. با دست آغاز به ورز دادن گوشت کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید تا یک مخلوط منسجم و یکدست داشته باشید. حدود 2 تا 3 دقیقه مایه همبرگر را ورز دهید.

در صورت تمایل می توانید گوشت چرخ نموده مخلوط، پودر سوخاری، سس خردل، نمک و انواع ادویه معطر غذا را به روش های و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله سوم: همبرگرها را قالب بزنید

بعد از آماده شدن مایه همبرگر، این مایه را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را مثل کوفته به شکل گلوله ای درست کنید و کنار بگذارید. یک پاکت فریزری روی سطح بگذارید و یکی از گلوله های گوشت را روی پاکت فریزی بگذارید. یک پاک دیگر روی گوشت بگذارید.

سپس با وردنه یا آن را صاف کنید تا ضخامت گوشت به حدود 1/5 تا 2 سانتی متر برسد و صاف گردد.

مرحله چهارم: همبرگرها را آماده کنید

نایلون روی گوشت را بردارید و کناره های آن را مرتب کنید تا همبرگر شکل دایره ای یکدست بگیرد. می توانید از قالب زن یا درب بطری هم برای قالب زدن برگرها هم بهره ببرید.

اگر قالب زن همبرگر دارید، مایه برگر را در قالب بگذارید و صاف کنید. سپس مایه برگر را از قالب بیرون بیاورید و در یک سینی یا ظرف بگذارید. بهتر است زیر برگرها را پاکت فریزری یا سلفون بگذارید.

مرحله پنجم: همبرگرها را استراحت دهید

همه برگرها را به همین شکل، فرم دهید و با فاصله کنار هم بگذارید. وقتی برگرها آماده شدند، روی آنها را یک لایه نایلون بگذارید. سپس سینی حاوی همبرگرها را در فریزر بگذارید و به مدت 30 دقیقه یا 1 ساعت صبر کنید تا فرم بگیرند و موقع سرخ کردن، از هم نپاشند.

مرحله ششم: برگرها را سرخ کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه همبرگر دستی، وقتی برگرها استراحت کردند، در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید (می توانید از تابه گریل هم بهره ببرید و تابه که داغ شد برگرها را بدون روغن هم درست کنید). سپس برگرها را در تابه بگذارید. شعله را روی حالت ملایم تا میانه تنظیم کنید تا برگرها مغزپخت شوند. یک طرف برگرها که سرخ شد، آنها را به آرامی برگردانید تا سمت دیگر همبرگر هم سرخ شوند.

مرحله آخر: ساندویچ همبرگر حرفه ای را درست کنید

در زمان سرخ شدن همبرگرها، با چاقو، نان باگت گرد را باز کنید. برگر را در نان بگذارید و روی آن سس همبرگر ()، سس مایونز () یا خردل () یا انواع سس دلخواه خود را بریزید.

کاهو یا جعفری خرد شده، گوجه فرنگی حلقه ای شده، خیار شور یا مواد دلخواه دیگر مثل پنیر چدار نرم شده و … را هم در ساندویچ همبرگر بگذارید و آن را سرو کنید.

شما می توانید برای خرید انواع سس دلخواه، انواع نان، خیارشور، انواع پنیر پخت و پز و بعلاوه همبرگر آماده از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

روش تهیه همبرگر حرفه ای با گوشت چرخ نموده و سویا

برای تهیه همبرگر خانگی با ترکیب سویا و گوشت چرخ نموده برای 4 نفر، به مقدار نصف لیوان فرانسوی دسته دار سویا پروتئین را در مقداری آب بخیسانید تا نرم گردد. حدود 15 تا 30 دقیقه سویاها را خیس نموده و بعد آنها را آبکش کنید و با دست سویاها را فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج گردد. اگر سویاها درشت هستند، آنها را چرخ کنید.

سپس این مقدار سویا را با 350 گرم گوشت چرخ نموده، 1 یا 2 پیاز رنده و آبگیری شده، پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و سس خردل مخلوط نموده و ورز دهید. ترکیب مواد که یکدست شد، آنها را مانند روش بالا، قالب بزنید و بعد از استراحت دادن همبرگر در فریزر، سرخ کنید.

را از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی می توانید بخرید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه همبرگر گوشت بوقلمون و سویا

اگر می خواهید به جای گوشت مخلوط گوسفند و گوساله، از گوشت بوقلمون بهره ببرید، می توانید یا درست کنید یا برای تهیه همبرگر بوقلمون و سویا حرفه ای، 300 گرم سینه بوقلمون را چرخ کنید و با نصف لیوان فرانسوی دسته دار سویا خیسانده و آبکش شده، پودر سوخاری، 1 عدد تخم مرغ، 1 پیاز رنده و آبگیری شده، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، نمک و 1 قاشق چای خوری سس خردل ترکیب کنید و ورز دهید تا مایه برگر دستی بوقلمون آماده گردد.

سپس مایه همبرگر را قالب بزنید و در فریزر بگذارید تا فرم بگیرد. در آخر، هر دو طرف برگرها را سرخ کنید و بعد از تهیه ساندویچ برگر بوقلمون حرفه ای، آن را سرو کنید.

را به روش های خرید اینترنتی و حضوری از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه همبرگر حرفه ای با نکات قالب زدن و فریز کردن

  • به جای پودر سوخاری می توانید از نان باگت یا تست خشک و آسیاب شده در مایه همبرگر بهره ببرید.
  • در طرز تهیه همبرگر رستورانی حرفه ای، گوشت و مواد را در حدی ورز دهید تا کاملا یکدست گردد و به دست نچسبد. اگر گوشت، حالت چسبندگی داشت، مقدار پودر سوخاری را بیشتر در نظر بگیرید.
  • در زمان سرخ کردن همبرگر خانگی، درب تابه را روی آن نگذارید. اگر درب ظرف را ببندید، برگرها آب می اندازند و از هم می پاشند. بعلاوه احتمال چسبیدن برگر به تابه بالاتر می رود.
  • برای طرز تهیه همبرگر زغالی به روش حرفه ای، صفحه گریل را روی زغال گداخته بگذارید و برگرها را روی گریل کبابی کنید تا طعم زغالی و دودی بگیرند.
  • برای طرز تهیه همبرگر خانگی برای فریزر، بعد از اینکه مایه برگر را آماده کردید و قالب زدید، ابتدا همبرگرها را در فریزر قرار دهید تا استراحت کند و یخ بزند. سپس همبرگرها را جدا کنید و بین هر برگر را، یک لایه پلاستیک فریزری بگذارید تا برگرها به هم نچسبند. برگرها را روی هم و در ظرف دربسته یا پاکت فریزری بگذارید و در فریزر قرار دهید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن و وا نرفتن همبرگر به روش حرفه ای

برترین گوشت برای تهیه همبرگر حرفه ای چه گوشتی است؟

  • گوشت گوسفندی به تنهایی برای تهیه همبرگر خانگی یا رستورانی مناسب نیست. این گوشت آب و چربی زیادی دارد و بعد از پخت جمع می گردد. برای تهیه همبرگر حرفه ای می توانید از گوشت راسته گوسفندی و قلوه گاه گوسفند بهره ببرید و آن را با گوشت گوساله بدون چربی ترکیب کنید.
  • گوشت گردن و شانه گاو و گوساله با 15 تا 20 درصد چربی یکی از برترین ترکیب گوشت چرخ نموده برای تهیه برگر است.
  • گوشت سرین یا گوشت مغز ران گاو و گوساله بدون استخوان با مقدار چربی هم برای همبرگر دستی مناسب است. چربی این قسمت از گوشت، بین 15 تا 20 درصد است. می توانید برای تهیه همبرگر حرفه ای، از ترکیب گوشت سرین یا گوشت مغز ران گاو و گوساله با گوشت گردن و شانه گاو بهره ببرید.
  • گوشت قلوه گاه گوساله و گاو، به خاطر چربی زیادی که دارد، همبرگر شما را خوشمزه می نماید. قلوه گاه سفت ترین بخش گوشت و یک گزینه عالی برای تهیه همبرگر حرفه ای است.
  • گوشت میان دنده های گاو و گوساله نیز برای طرز تهیه همبرگر خانگی پفکی مناسب است.

چرا همبرگر جمع میشه؟

  • اگر چربی گوشت زیاد باشد، در زمان سرخ شدن، چربی ها ذوب می شوند و همبرگر کوچک یا جمع می گردد. از گوشتی بهره ببرید که حدود 15 تا 20 درصد چربی داشته باشد.
  • اگر ضخامت گوشت زیاد باشد، همبرگر بیشتر جمع می گردد.
  • هر چه دمایی که همبرگر را روی آن سرخ می کنید، زیادتر باشد، بیشتر جمع می گردد.
  • در زمان سرخ کردن همبرگر، درب تابه را روی آن نگذارید چون دمای برگر زیادی بالا می رود و جمع می گردد.

همبرگر را چقدر بپزیم؟

  • برای تهیه همبرگر حرفه ای آبدار، برگرها را به مدت 6 دقیقه سرخ کنید.
  • برای تهیه همبرگر نیمه آبدار، برگرها را به مدت 8 دقیقه سرخ کنید.
  • برای تهیه همبرگر بدون آب و خشک، برگرها را 10 دقیقه سرخ کنید.

برای آبدار شدن همبرگر چه کنیم؟

  • در انتخاب برترین گوشت برای همبرگر دقت کنید.
  • همبرگرها را روی حرارت ملایم بپزید.
  • پیاز و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه کنید.
  • به جای رنده کردن پیاز، به صورت ساطوری و ریز، پیازها را خرد کنید، طوری که آب آنها خارج نگردد ولی ریز هم شده باشند.
  • پودر سوخاری را بیش از حد گفته شده در نظر نگیرید.

چرا همبرگر وا میره؟

  • گوشتی که برای تهیه همبرگر استفاده نموده اید، چربی کمی داشته است.
  • ادویه همبرگر زیاد بوده است.
  • بیش از حد گوشت را ورز داده اید.
  • زمان استراحت برگرها در فریزر، قبل از سرخ کردن، کم بوده است.
  • در صورت رنده نموده پیاز و فلفل دلمه ای، آب آن را نگرفته اید.
  • دمایی که روی آن همبرگر را پخته اید، بسیار کم بوده است.
  • در زمان سرخ کردن همبرگر، قبل از اینکه همبرگر خودش را بگیرد، آن را برگردانده اید.
  • بیش از حد همبرگر در حال سرخ شدن را زیر و رو نموده اید.
  • درب تابه را در زمان سرخ کردن همبرگر، روی تابه گذاشته اید.

چرا همبرگر سفت میشه؟

  • در زمان چرخ کردن گوشت همبرگر، گوشت باید سرد باشد تا چربی ها هم به خوبی چرخ شوند. در صورتی که گوشت گرم باشد، چربی ها ذوب می شوند و گوشت نرمی خود را از دست می دهد.
  • اگر چربی گوشت کمتر از 15 درصد حجم گوشت باشد، برگرتان سفت می گردد.
  • مایه همبرگر را زیاد ورز ندهید.
  • از گوشت ترکیبی (گوساله و گوسفند یا گوشت گوسفندی و سویا، گوشت بوقلمون و سویا و …) بهره ببرید.
  • استفاده زیاد از پودر سوخاری باعث سفت و خشک شدن همبرگر می گردد.

راز پفکی شدن همبرگر چیست؟

علت اینکه همبرگرهای رستورانی پفکی و حجیم هستند، استفاده از میکسر به جای چرخ گوشت برای چرخ کردن گوشت ها است.

ادویه مخصوص همبرگر چیست؟

برای ، از ادویه های مختلف مثل پودر خردل، نمک، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، پودر فلفل چیلی، پودر زنجبیل، پودر فلفل سفید و جوز هندی می توانید بهره ببرید.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه همبرگر حرفه ای دستی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر حرفه ای دستی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید