وجود پنبه در حلیم دروغ است
به گزارش وبلاگ بناب، رییس اتحادیه کباب، چلو کباب و غذاهای سنتی تهران، وجود پنبه در حلیم را دروغ دانست و گفت گوشتی که چندین ساعت پخته و رشته رشته می گردد، شکلی شبیه الیاف و پنبه پیدا می نماید.

به گزارش وبلاگ بناب، بعضی گزارش های رسیده به ایسنا خبر از وجود پنبه در حلیم را می دهد موضوعی حسین محمدی - رییس اتحادیه کباب، چلوکباب و غذاهای سنتی تهران - آن را رد کرد.
حسین محمدی با بیان اینکه وجود پشم، پنبه و الیاف در داخل حلیم و آش شله قلمکار دروغ بزرگی بوده و به نوعی توهین به ایرانیانی است که از سال های گذشته این غذاهای سنتی در سفره افطاریشان صندلی ویژه ای داشته است، گفت: گوشت وقتی 8 ساعت پخته می گردد، بافت گوشت از هم جدا می گردد، شکلی رشته رشته و خلال به خود می گیرد و سپس این گوشت با پاروی سنتی کوبیده شده و مجددا 8 ساعت با نشاسته، عصاره و لعاب سفید گندم مخلوط می گردد، وقتی در آبکش شسته گردد، حالتی مانند الیاف و پنبه پیدا می نماید.
وی ادامه داد: هرکسی به این موضوع شک دارد، می تواند آن را به آزمایشگاه ببرد و متوجه گردد که غیر از گوشت در حلیم از چیز دیگری استفاده نمی گردد.
رییس اتحادیه کباب، چلو کباب و غذاهای سنتی تهران با اشاره به اینکه بر تمام واحدهای عرضه آش و حلیم نظارت می گردد، افزود: وجود پنبه در حلیم شایعه و دروغ است.
وی در انتها به قیمت مصوب آش و حلیم اشاره نمود وگفت: قیمت هرکیلو حلیم و آش شله قلمکار 25 هزارتومان و قیمت انواع آش بدون گوشت 22 هزار تومان است.
منبع: جام جم آنلاین