انشا درباره آتش نشان

به گزارش وبلاگ بناب، انشا درباره آتش نشان از جمله موضوعاتی است که در دبستان و دبیرستان ارائه می گردد. در این متن به شما یاری می کنیم در خصوص آتش نشان انشا بنویسید.

انشا درباره آتش نشان

انشا درباره آتش نشان را با در نظر دریافت موضوع کلی و چند توصیه نگارشی بنویسید. وقتی می خواهید درباره آتش نشان انشا بنویسید، خوب است به این نکات توجه کنید:

اول، اطلاعاتتان را راجع به آتش نشانان و شغل آتش نشانی بالا ببرید.

دوم، انتخاب کنید به چه سبکی می خواهید بنویسید؛ توصیفی و عینی، ذهنی و خیال انگیز، ادبی، احساسی، داستانی و... از جمله سبک های نگارش انشا هستند.

نکته آخر اینکه انشای شما باید بند مقدمه، بند بدنه اصلی و بند نتیجه گیری داشته باشد.

با توجه به این سه نکته دو انشا مناسب برای دانش آموزان دبستان و متوسطه نوشته ایم و به شما تقدیم می کنیم.

انشا درباره آتش نشان به سبک توصیفی

جامعه به افراد گوناگون احتیاج دارد که هرکدام شغل و وظیفه ای را برعهده بگیرند. برخی از شغل ها از بقیه سخت تر هستند و افراد خاصی آنها را انتخاب می نمایند. آتش نشان فردی است که یکی از مشاغل سخت را انتخاب نموده است.

آتش نشان یا مأمور آتش نشانی دوره های مختلف را گذرانده و به صورت تخصصی به خاموش کردن و کنترل آتش می پردازد. وظیفه اصلی آتش نشان ها خاموش کردن و مهار آتش است، با این حال وظایف دیگری را هم برعهده می گیرند. نجات افرادی که در حوادث طبیعی در معرض خطر هستند، مثل کسانی که در چاه افتاده اند یا در محل دربسته مثل آسانسور گیر نموده یا زیر آوار مدفون شده اند، دستشان لای نرده ها گیر نموده و... از وظایف آنهاست.

آتش نشان باید به مردم و نجات جان آنها از خطر علاقه مند باشد. از لحاظ بدنی قوی بوده و سلامت روان داشته باشد. او باید در مواقع خطرناک آرامش خود را حفظ کند و به سرعت عکس العمل نشان دهد. همچنین حس همکاری قوی داشته باشد تا با دیگر آتش نشان ها در اجرای عملیات نجات هماهنگ گردد.

صندلی آتش نشان در ایران اگرچه از لحاظ مادی و حقوقی بالا نیست ولی از نظر ارزش معنوی آتش نشان ها نزد مردم ارزش بالایی دارند. در ایران هفتم مهر ماه به عنوان روزآتش نشانی و ایمنی نامگذاری شده است و در این روز از آتش نشانان تقدیر می گردد. افراد حادثه دیده در سراسر کشورمان برای برقرار کردن تماس تلفنی با مرکز آتش نشانی باید به شماره 125 زنگ بزنند.

برای اینکه فردی بتواند آتش نشان گردد باید حداقل 18 سال سن داشته و قد او از 170 سانتیمتر بلندتر باشد. علاوه بر این از داوطلبان آتش نشان شدن آزمونی گرفته می گردد تا مقدار آمادگی جسمانی، عکس العمل سریع، حفظ خونسردی در شرایط بحرانی و... در آنها سنجیده گردد.

آتش نشان ها بسته به سابقه و آموزش هایی که دیده اند درجات مختلفی دارند. در کل 19 درجه آتش نشانی وجود دارد که پایین ترین درجه آتش نشان سوم و بالاترین درجه فر آتش پاد نام دارد.

با همه این تعاریف در آخر به این نتیجه می رسیم که شرط اول آتش نشان شدن، علاقه داشتن به این شغل است.

انشا درباره آتش نشانان فداکار به سبک داستانی و احساسی

آتش به شدت شعله می کشد و هیچ کس جرئت ندارد به محل آتش سوزی نزدیک گردد. همان وقت فردی هست که با شجاعت و آرامش پا درون آتش می گذارد. آن فرد آتش نشان است. آتش نشان می سوزد تا دیگران نسوزند.

نیمه شب است و تازه از یک مأموریت نجات فردی از داخل فضای دربسته برگشته اند. خواب و بیدار هستند که آژیر مرکز آتش نشانی با بالاترین درجه ممکن به صدا درمی آید و گروه با عجله خود را به محل حادثه می رسانند. این عجله برای چیست؟ آیا جز اینکه نجات جان انسانی شریف اولین وظیفه آنهاست؟ در خطر انداختن جان جود برای زندگی یک نفر دیگر مسئله ای است که فقط یک عاشق از پس درک آن برمی آید و آتش نشان عاشق است. آتش نشانی شغل نیست و عشق است.

به محل آتش سوزی که می رسند، اوضاع کاملاً به هم ریخته است. اضطراب و وحشت بر محل حادثه سایه انداخته است. عده ای ناله می نمایند و دیگران بر سر خود می زنند. مادری اشک ریزان فریاد می زند:بچه ام در آتش مانده است و جهان انگار روی سر پدرش خراب شده است که هرچند دقیقه نزدیک آتش می گردد و باز خودش را عقب می کشد؛ نمی داند چه کند.

آتش نشان با قدرت و صلابت به میدان می آید تا مردم امیدوار شوند. از پدر کودک نشانی های لازم را می گیرد و داخل آتش می گردد. چه شیرین است آن لحظه که آتش نشان با طفل معصومی در آغوش از میان آتش ها بیرون می آید. کودک را در پناه خود گرفته در حالی که خودش بر اثر گرما خسته و رنجور شده است. کودک را به والدینش می سپارد و برای یاری به همکارانش که در حال خاموش کردن آتش هستند، دوباره به طرف شعله ها راهی می گردد.

اما پشت این همه آرامش آتش نشان چه دلهره ای است؟ دلهره اینکه فردی وسط آتش بماند و او نتواند نجاتش دهد. هیچ مزدی برای آتش نشان نمی تواند جای لبخند مردم را پس از نجات جان خود یا عزیزانشان بگیرد.

آتش نشان با انتخاب چنین شغلی که جان خودش را برای نجات جان دیگران به خطر می اندازد، به راستی که یک فرشته نجات است. یک آتش نشان فداکار همیشه در قلب مردم جای دارد.

گروه فرهنگ و هنر وبلاگ بناب

منبع: setare.com

به "انشا درباره آتش نشان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انشا درباره آتش نشان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید